Karne Töreni Yapıldı

Karne Töreni Yapıldı

24.01.2024 200

Sevgili Öğrenciler,

Bu eğitim öğretim döneminde çok çalışarak bir tatili hak ettiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Bu tatil süreci, eksik yönlerinizin değerlendirmesini yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu unutmayınız.

Yarıyıl tatilini verimli geçirmek için kendimize tatil programı hazırlamalıyız. Bu programda dinlenmeye, eğlenmeye ağırlık verildiğimiz gibi düzenli ders çalışmak için de zaman ayırmalıyız.

Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.

Kıymetli Veliler,

Sizlerin eğitim öğretim sürecine aktif katılımınız, öğrencilerimizi hem sosyal hayatta hem de okul hayatında daha başarılı kılacaktır. Çocuğunuzu tanıyın ve onu objektif olarak değerlendirin.

Öğrencilerimizin dönem boyunca sergilediği performansı, akranları veya kardeşleriyle kıyaslamayın. Yetenek, ilgi ve beceri olarak bakıldığında her çocuğun kendine özgü özellikleri olduğu unutmayalım.

Çocuğumuzun okuldaki performansını yakından takip etmeliyiz. Bu sadece sınav notlarını öğrenmek, sınav tarihlerinden önce ders çalışma öğütleri vermek değildir. Anne babaların, okul ile iş birliği içine girerek çocuğun yaşadığı başarısızlığın olası nedenlerini araştırmaları, eksik yönlerini tespit ederek giderebilmesi için yardımcı olmaları gerekir.

Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının önümüzdeki eğitim öğretim döneminde daha etkili bir iş birliği ve daha koordineli çalışmalarımızla devam ettireceğiz.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, iyi tatiller diliyorum…

24-01-202424-01-202424-01-202424-01-2024