‘DEUTSCH MACHT SPASS

27.06.2023 551

Türk ve Slovak kurucularımız ile,1 Polonyalı ve 7 Türk ortak olarak başlattığımız, Ordu Fen Lisesi olarak da katıldığımız, Almanca dilinde yaptığımız ‘DEUTSCH MACHT SPASS’ (Almanca keyiflidir) adlı  eTwinning projemizde sona geldik.

Şubat ayında başlayıp Mayıs ayının ortalarında sonlandırdığımız projemizde, 2. Yabancı dil Almancayı sevdirmek ve Web 2 araçlarıyla, eğlenerek  öğretmenin önemini vurgulamak istemiştik.

Projemizde öğrencilerimizin ilgi ve motivasyonunu artırmak için, bilgi ve iletişim teknolojilerini Almanca derslerine dahil etmek, derslerde aktif katılımı ve öğrenmeyi artırmak hedeflerimiz arasındaydı. Ayrıca farklı kültürleri öğrenmek ve kültürümüzü farklı ülkelere öğretmek içinde  etkinliklerde bulunduk.

Projemizin sonunda okul müdürümüz Turgay TÜRKMEN projeye katılan öğrencilerimize katılım belgelerini vererek kutladılar.

Öğrencilerimize ve tüm emeği geçen partnerlerimize sonsuz teşekkürler.

Proje yaygınlaştırma sunumuz